“door de rust en kundigheid die Marjon uitstraalde voelde het al snel heel vertrouwd voor het team en ook voor de kinderen”

Toen we een jaar geleden voor de eerste keer door Marjon gefilmd werden was dit best heel spannend en ook onwennig. Maar door de rust en kundigheid die Marjon uitstraalde voelde het al snel heel vertrouwd voor het team en ook voor de kinderen. De Pedagogisch medewerkers vinden de aanwezigheid van Marjon tijdens het coachen zeer prettig en steeds ontvangen we nuttige tips en nieuwe handvatten die we meteen in de praktijk kunnen gebruiken. Ook tijdens het evalueren van de beelden komen er steeds verhelderende inzichten over ons eigen pedagogisch handelen en staan we stil bij de ontwikkeling van de kinderen in de groep en ook individueel. Dank je wel Marjon wat ben je een verrijking voor ons kinderdagverblijf Hupsakee!

 

Dit vind je misschien ook leuk...