” Positiviteit staat voorop!”

 

“De eerste keer dat ik door Marjon werd gefilmd, was ik best zenuwachtig. Ik was 13 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker.  Ik deed veelal vanuit een gevoel en stond heel erg open voor bewustwording. Maar toch het gevoel hebben dat je iets niet goed deed, kwam naar boven. Na de eerste bespreking werd me al heel snel duidelijk dat je positieve krachten naar voren worden gebracht.  Tijdens de terugblik van de filmbeelden werd elk moment bekeken, waardoor je pas echt kon zien  hoeveel signalen een kind geeft waar je gedurende een dag zo vaak overheen kijkt. Daarnaast werd ik me meer bewust van mijn functioneren, ook mijn “fouten” zag ik en juist doordat ik het op film had gezien, ging ik het heel bewust aanpassen. Ik heb ontzettend veel geleerd van Marjon, zowel op pedagogisch gebied als het inzicht in mezelf als leidster. Ik wil ook graag benadrukken dat Marjon een warm persoon is die je kan laten groeien op werk- en persoonlijk gebied.”

Yvonne Bockting, pedagogisch medewerker (augustus 2014)

Dit vind je misschien ook leuk...