“op een zeer vakkundige en respectvolle manier gecoacht”

“Binnen STEPS (Stedelijke peuterspeelzalen Maastricht) is Marjon Bürer middels haar Video Interactie Begeleiding in onze VVE zalen een grote meerwaarde gebleken tijdens de begeleiding / coaching van onze leidsters. De leidsters worden op een zeer vakkundige en respectvolle manier gecoacht. De inhoud van de begeleiding wordt vooraf besproken en wordt op een correcte wijze in de praktijk uitgevoerd. Afspraken worden altijd nagekomen. De leidsters krijgen veel inhoudelijke tips en ik heb het afgelopen jaar gezien dat mede door de coaching van Marjon de passie in het vak peuterleidster, het inzicht in de ontwikkeling van de peuter en de uitvoering van het geleerde zeker vergroot is. De terugkoppeling van de leidsters m.b.t. hun bijscholing door Marjon is zeer positief. Ik heb veel vertrouwen in Marjon en vind het fijn dat ik haar op verschillende onderdelen kan inzetten als coach en begeleidster voor ons personeel.”

Tanja Vriendts Leidinggevende STEPS (juni 2015)

Dit vind je misschien ook leuk...