“De filmbeelden zijn zo verhelderend”

“Marjon hebben wij ervaren als een uiterst deskundig en warm persoon . Je voelt haar grote betrokkenheid bij het welbevinden en de ontwikkeling van de peuters. Zij is er voor de kinderen én voor ons. Ze verstaat de kunst om opbouwende kritiek te geven. Niet één keer hebben wij het gevoel gehad, te worden “afgebroken”. De filmbeelden zijn zó verhelderend; je wordt er stil van om weer te beseffen hoe mooi de belevingswereld van een peuter vaak is. Je ziet in een fractie van een stilstaand beeld wat er allemaal gebeurt en ook hoe iets anders aangepakt kan worden. Marjon’s kracht ligt vooral in het kijken naar wat een kind wél kan i.p.v. naar wat het niet kan. Zij zoekt naar mogelijkheden en kansen i.p.v. uit te gaan van beperkingen. Deze positieve benadering blijkt vaker een ingang te bieden om kinderen te bereiken, zeker ook kinderen die het moeilijk hebben. De video interactie-begeleiding helpt ons met recht om opbrengstgericht bezig te zijn, het vormt een echte verrijking voor ons werk als peuterleidster! Wij willen graag besluiten met een dankjewel Marjon en we hopen nog lang van je ervaring gebruik te mogen maken! “

STEPS, team peuterspeelzaal Poesjenel (juli 2015)

Dit vind je misschien ook leuk...