Geen moment voel je je ongemakkelijk, verlegen met de situatie of negatief beoordeeld.

Als team van pedagogisch medewerksters bij de peuteropvang hadden wij al eerder het voorrecht om kennis te maken met Marjon en haar manier van werken. Marjon coacht met begrip, inlevingsvermogen en opbouwende kritiek. Geen moment voel je je ongemakkelijk, verlegen met de situatie of negatief beoordeeld. In een fijne, positieve vorm kijk je naar je eigen handelen, je interactie met een kind, het teamwerk. De videobeelden ontroeren, geven inzicht, helpen je het kind nóg beter te volgen en ondersteunen. En dan Marjon’s vakkennis; haar kijk op de belevingswereld van de peuters, met name ook van peuters die extra zorg nodig hebben, is heel ruim en mooi. Wat Marjon uit de filmbeelden haalt is soms ongekend. Ze zet de beelden stil, waardoor je je nog meer bewust wordt van wat je ziet op de opnamen. Haar kennis van de verschillende spelwerelden, haar inzicht in de behoeften en ontwikkelingsstappen van de peuters, haar adviezen aan ons; leerzaam en bruik- baar binnen onze dagelijkse praktijk. Opnieuw ervoeren wij Marjon’s warme betrokkenheid bij de kinderen en bij ons. Weer stonden we versteld van de zo professionele begeleiding op maat. Daarom: Dank je Marjon, voor jouw bijdragen die ons helpen om onze peuters te kunnen geven wat ze nodig hebben!!

Team Peuteropvang Poesjenel Maastricht (30 maart 2018)

Dit vind je misschien ook leuk...