Je biedt ons de ruimte om zelf te zien, te ervaren en te leren van een situatie

De video-interactiebegeleiding heb ik als zeer positief ervaren. Ik vind het heel fijn dat je zo veel rust uit straalt. Elke keer wordt een ieder van ons onbevooroordeeld benaderd. Je biedt ons de ruimte om zelf te zien, te ervaren en te leren van een situatie. Hoe lastig of moeilijk een situatie ook wordt ervaren, je laat ons altijd weer letterlijk ervaren hoe het is, als een kind wordt gezien en wat dat betekent voor ons en de groep. Waar neem je de aandacht voor een kind, wanneer zie je het kind en hoe reageert dat kind dan weer op jou. Je opent letterlijk onze ogen.
Daarnaast komt de theorie, over bv spelvormen en samenspel, op een toegankelijke manier aan bod, zodat het ook meer handen en voeten krijgt voor een ieder van ons.
Altijd weer een genot om VIB gehad te hebben van jou. Het geeft altijd weer nieuwe energie en nieuwe impulsen om direct mee aan de slag te gaan.
Chantale Immerzeel – aandachtsfunctionaris bij MIK- (5 april 2018)

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...