“..medewerkers bewust maken”

“Marjon heeft mijn teams door middel van video interactiebegeleiding inzicht gegeven in de pedagogische aanpak. Marjon was altijd in staat om door middel van de juist gekozen beelden de medewerkers bewust te maken van hun handelen. De besprekingen gingen op een dusdanige respectvolle en positieve wijze dat de medewerkers hier altijd verder mee konden. Waar ik naar aanleiding van de beelden geen positieve benadering kon bedenken, kwam Marjon iedere keer weer met een verfrissende nieuwe wijze van aanpak naar de medewerkers. Het waren dusdanig concrete en praktisch toepasbare besprekingen dat de medewerkers hiermee direct aan de slag konden en meteen positief resultaat konden boeken. Bij de kinderen was ook positief resultaat zichtbaar. Zij waren vrolijker door de duidelijkheid over wat er werd verwacht en de positieve wijze van toespreken. Enorm respect hoe Marjon bij de medewerkers op pedagogisch vlak een kwaliteitsslag wist te slaan met een 4 tal besprekingen.”

Juulke Jongen, voormalig locatiemanager bij kinderopvangorganisatie MIK (april 2014).

 

Dit vind je misschien ook leuk...